jij doet maar wat, de weg naar een bloeiende praktijk

Mijn geheime wapen naar succes: volg je hart en je plan

Andere mensen hebben altijd een mening over wat jij doet of juist niet doet. Wil jij een bloeiende business en een leuk leven, dan zal je de mening van anderen aan de kant moeten zetten.

Met vallen en opstaan kom je er

Met vallen en opstaan kom je er en dat was ook bij mij het geval. Veertig jaar geleden waren de schoonheidssalons nog voornamelijk aan huis gevestigd en stond het vak meer bekend als een “hobby”. Ik wilde meer en groter, toen ik financiering voor een bedrijfspand met inrichting nodig had klopte ik bij de bank aan.

Ik zie nog die man van de bank (met groen logo en drie letters, ik zal de naam niet noemen) tegenover mij, nog net niet lachend zeggen: “een schoonheidssalon, daar geven wij geen krediet aan.”

Ik voelde me heel klein worden maar héééééél sterk. Het gaf mij nog meer kracht en zelfvertrouwen om door te gaan en neer te zetten wat ik voor ogen had.

Het gaf mij kracht!

Na het zinloze bezoekje aan de bank ging ik als een speer. En het liep hartstikke goed en ik ontwikkelde een bloeiende praktijk. En toen kwam die opmerking….

“Ja maar jij doet ook maar alles”.

Eerst was ik beledigd. Pff, ik dacht wel degelijk na over de gevolgen en alles was berekend en gepland. Mijn geheime wapen voor succes was ( en dat is het nog steeds) dat ik er wel aan begon en niet bang was. Ik kwam zeker hobbels tegen maar dacht altijd in oplossingen en volgde mijn plan, zo werd mijn droom werkelijkheid.

Het geheime wapen zit ook in jou.

Laat je niet onzeker maken maar vertrouw op je gevoel. Volg jouw plan en trek je niets aan van opmerkingen van anderen.

Ik ben trots dat ik het al die jaren zo gedaan heb.
Nu coach ik andere schoonheidsspecialistes om meer omzet te krijgen maar met minder stress.
Heb jij een goed plan? Hou er plezier in en ga ervoor!

Heb je het gevoel dat je te druk bent, niet meer weet welke kant je op wilt of waar te beginnen en wil je even sparren? Dat vind ik harstikke leuk! Plan eenvoudig een afspraak in

 

 

Recente berichten

Winkelwagen