succesvol worden in twee stappen

Succesvol worden in je werk in 2 eenvoudige stappen

Lukte mij dit?

Mij lukt niet altijd alles

Ik heb geweldig werk maar niet alles lukt altijd, soms zit het mee en soms tegen.
Om succesvol te worden in hetgeen je doet moet je een aantal stappen doorlopen.
Als ik ergens voor ga dan doe ik het wel met de volle honderd procent. Ik wil ergens goed in worden, het begrijpen wat ik doe en als het me dan lukt dan is het feest 🙂 Hiervoor heb je wel discipline nodig. Je krijgt niets voor niets.

Als je zelfstandig ondernemer wilt worden of je bent het al maar je wilt jezelf verbeteren en succesvol worden, dan is het noodzaak iets te doen waar je vooral veel plezier aan beleefd. als je namelijk werk moet doen wat niet leuks is dan kost alles veel meer moeite.

Heb jij je droombaan al?

Weet je nou écht niet meer wat je leuk vindt om als werk te doen? Zit je in een dilemma tussen werk wat je leuk vind en waar je ook nog geld aan kan verdienen? Wil je wel een leuke baan maar wil je hier ook goed en succesvol in worden?
Dan heb ik hier een geweldige site voor jou, die je al helpt met deze keuze te maken. De online training; “Vindt je ideale baan”. Zo dat is dan weer gefikst, en door…..

De eerste stap is gezet. Als het goed is heb je een vak uitgekozen wat je uiteindelijk voor jezelf wilt gaan doen. Je hebt een plan opgesteld, hoe je dit wilt aanpakken en nu heb je klanten nodig. Toch? Want zonder klanten geen omzet.

Heb je al een website?

Tegenwoordig heeft iedere onderneming een website. Een goede website is van belang om een succesvolle business te runnen.
Van kledingzaak tot aan boekhouder en van snoepwinkel tot schoonheidsspecialiste. Die website zal dan ook gemaakt moeten worden. Heb je daar verstand van, vindt je het leuk om te doen en heb je tijd genoeg dan raad ik je absoluut aan om hiervoor te gaan. Ben je zoals ik druk met van alles en nog wat dan besteed je het liever uit. Wat ik wel weer leuk vindt is het onderhouden hiervan en de teksten te maken voor blogs ( waarvan ik er nu weer eentje schrijf).

Website bouwen, schoenmaker hou je bij je leest.

Denk nou niet dat ik vanaf het begin af aan verstand had van hoe dit allemaal werkt. Wat ik wel heel snel heb, als iemand mij iets voordoet, dat ik het heel snel na kan doen. Ik omring me dan ook met mensen waar ik fijn mee samenwerk. Deze website is gebouwd door Bozzly, Bozzly is een succesvolle onderneming die nakomt wat het beloofd, Norman hartelijk dank hiervoor!

Hoe bereik je meer omzet met minder stress?

Als ondernemer heb je doorzettingsvermogen en discipline nodig. Tijd maken waar anderen misschien naar Netflix zitten te kijken. Maar dit gaat je uiteindelijk iets opleveren. En dan heb jij de vrijheid als anderen moeten werken.

Je hebt niet gekozen voor een 9-7 baan maar een baan met uitdaging. Een baan waarin jij al je energie kwijt kunt. Een baan die je, als je het goed doet, uiteindelijk meer vrijheid gaat opbrengen.

Zie je af en toe door de bomen het bos niet meer? Laat je dan begeleiden door de mensen die jij nodig hebt. Vraag om je heen naar ervaringen voordat je besluit met iemand in zee te gaan.

Ondernemer kan je leren

En dan zal je zien dat jouw moeite beloond wordt. Niet direct binnen 1 week of een maand. Geduld is een schone zaak. Blijf altijd je einddoel voor ogen houden, daarom is het fijn als je jouw plannen opschrijft, zodat je af en toe kunt bijsturen.
Ik wens je heel veel succes met het uitvoeren van je plannen.
Want alleen plannen maken daar schiet je niets mee op maar is wel een mooi begin.

Recente berichten

Winkelwagen