Business coaching voor beautyondernemers

1 op 1 persoonlijke coaching voor beautyondernemers

In 3 maanden jouw doelen bereikt!

Meer omzet maar minder stress, dat is waar veel beauty-ondernemers van dromen maar het nooit bereiken. Waar je vroeger van droomde, meer vrijheid als ondernemer, komt niet uit. 

Je werkt meer en harder om je hoofd boven water te houden en je bent de controle kwijt. Er is gedoe met personeel, je zou je tarieven moeten aanpassen maar kan dat wel? En dan moet je ook nog wat met social media en je administratie. Weg vrijheid, je wordt geleefd. Je wilt wel anders, maar hoe en waar begin je? 

Goed nieuws: je kunt binnen 3 maanden met meer plezier aan het werk, meer rust hebben en een goede omzet draaien. Met 1 op 1 persoonlijke coaching, helemaal toegespitst op jouw beautysalon en jouw persoonlijke doelen.  Per sessie nemen we vanaf de basis alles door wat met jouw vraag te maken heeft. Geen vaag gedoe, maar praktijkgericht met opdrachten die je zelf uit moet voeren. Zodat jij bij de laatste sessie echt je doel bereikt hebt. Stel je voor, over 3 maanden kun je daar al staan!  Maak maar vast plannen voor de vrije tijd die je daarna overhoudt 😊 

 

Quickscan business coach beauty salon
 • Één op één coaching 
 • Bereik jouw doel in 3 maanden 
 • Makkelijk via videocall 
 • Persoonlijke sessies  
 • Opdrachten waarmee je verder komt 
 • Kosten totaalpakket € 2995,- excl. btw.  
business coach voor beauty ondernemers

Coaching alleen voor beauty-ondernemers

Met mijn 40 jaar ervaring in de beautybranche en het opzetten van verschillende succesvolle ondernemingen, kan ik jou helpen als geen ander, want ook ik liep tegen deze problemen op. 

 

De beautybranche is een apart wereldje maar wel een hele leuke, als je hem door hebt. Het levert zoveel meer op als jouw coach snapt hoe het er in de salon aan toe gaat.  Een vakvrouw ben je al, ik ben er om je te coachen naar de ondernemer die het beste uit haar schoonheidssalon haalt.


Hoe lekker is het om met iemand te sparren die verstand van zaken heeft. Om zo sneller stappen te zetten en écht merkbaar je doel te realiseren.

 

1 OP 1 COACHING

BEREIK JOUW DOEL IN 3 MAANDEN

Wat gaan we doen tijdens de coaching?

We inventariseren eerst waar jouw uitdagingen liggen als beautyondernemer. Waarom ben je ooit begonnen, waar word je blij van, waar loopt je tegenaan en wat trekt de energie uit je?   

Tijdens een traject van 3 maanden hebben we wekelijks contact via ZOOM. Per sessie nemen we vanaf de basis alles door wat met jouw vraag te maken heeft, zodat steeds duidelijker wordt welke richting goed is voor jou. Je krijgt een opdracht waar je in de praktijk mee aan de slag gaat.  

Omdat ieder traject persoonlijk is kunnen er verschillende onderwerpen behandeld worden, zoals:

 • wie is jouw doelgroep
 • personeelsbeleid
 • financiën
 • in- en verkoop
 • marketing
 • en al wat er nog meer op ons pad komt. 

Mocht er plots iets tussen komen of je bent met vakantie dan ben ik vrij soepel met de drie maanden. Het wordt dan gewoon iets langer. Het gaat mij erom dat je de tijd neemt om de opdrachten goed te doen. Dit is van belang voor het resultaat. 

Het is praktijk gericht, je zult aan de bak moeten!  
Heb je soms een schop onder je kont nodig dan zal ik die ook geven. Per slot ben ik je business coach die samen me jou je beautysalon naar een hoger niveau moet brengen.  
Niet gevreesd hoor het is altijd een hele leuke periode, zeker als je ziet dat jouw inzet zijn vruchten gaat afleveren. 

Businesscoaching voor beauty-ondernemers
Persoonlijke sessies en makkelijk via videocall.
Opdrachten waarmee jij verder komt
Kosten totaal pakket € 2995,- excl btw. 

Klant-reviews

Rachel
Rachel
Lees verder
Ik wilde groter groeien maar bij groter groeien hoort personeel. Omdat je vaak hoort “ik wens je veel personeel” hield dat me een beetje tegen. Door samen met Jacqueline een goed plan te maken waarbij alles is doorberekend wist ik dat ik aan personeel kon beginnen. Daarnaast vond ik het prettig om begeleid te worden met het managen van personeel. Ik had dit natuurlijk nog nooit gedaan en dat was best spannend. Ik weet nu dat ik de juiste houding moet hebben; ik ben geen vriendin maar ook niet de pinnige baas die alleen maar zegt wat er verkeerd gaat 😊.
Amanda
Amanda
Lees verder
Ik vond het zo leuk om 10 jaar geleden voor mijzelf te beginnen, een droom kwam uit. Na verloop van tijd was het helemaal niet grappig meer. Ik had niet eens meer tijd voor mijn vriendinnen en gezin. Ik was alleen nog maar aan het werk. Gelukkig kwam Jacqueline op mijn pad. Zij kon mij op een heldere no nonsens manier uitleggen en begeleiden zodat ik alles weer op de rit kreeg. Zo blij dat ik die stap heb genomen. Het was mijn investering meer dan waard.
Samantha
Samantha
Lees verder
Ik wil graag naar een groter pand, ik heb zoveel plannen om uit te breiden. Alleen als ik bedenk dat ik over een paar jaar ook kinderen wil, hoe hou ik daar nog tijd voor over. Ik weet dat ik chaotisch ben en daardoor niets op de rit krijg. Ik ben blij met de hulp die ik nu krijg. Soms heb ik die schop onder mijn kont nodig om meer structuur te krijgen. Zelfs mijn personeel merkt verandering en er komt meer rust in de zaak.
Previous
Next
Winkelwagen